Books

Še ena moja strast (zraven pisanja) je seveda branje knjig.

Včasih se mi zdi, da nisem preveč “zbirčna” pri izbiri zvrsti. Vendar sem. Še vedno najraje posegam po romantiki, katera se prepleta s fantazijo. Pravzaprav je zame najbolj pomembno, da ima knjiga happy ending. Ne obstaja sila, ki bi me sicer prepričala v branje, pa je lahko še ne vem kako dobra, če ni srečnega konca. To je moje merilo. Čustva v knjigi me tako preplavijo, da me dobesedno raztrgajo na tisoče drobnih koscev in še nekaj časa potrebujem, da pridem k sebi.

It is all about the ending.

Ravno zaradi tega vedno pred nakupom knjige naredim podrobno analizo in prebiram komentarje, tudi tiste s spojlerji. Čeprav vem, kako se zgodba odvije in konča, me to ne odvrne od nakupa. Sem namreč ena izmed tistih redkih, ki lahko ena in isto knjigo prebere 100 krat, pa se je ne naveliča.

Moje top knjige: Serija Stekleni prestol in A Court of Thorns and Roses – pisateljice Sarah J. Maas (tako neizmerno sem vesela, da živim v tem času, ko ona ustvarja magijo). Vampirska akademija, Prevzetnost in pristranost in duologija Ožgana krila, ter Oklep iz črnila.

 

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s