My work – Polnočna zvezda, Nočno nebo, Žarek večnosti

Knjiga Polnočna zvezda se je pričela s sanjami. V tistih nekaj minutah, preden sem se zbudila se mi je v mislih odvila celotna zgodba. Videla sem vse osebe, ki bodo nastopile in kakšna bo njihova vloga. Vsi zapleti od začetka do konca so se mi odvili pred očmi, ko se je zgodba sestavljala v celoto.

Everdream – kot je bil prvoten naslov – sem pričela takoj pisati. Preprosto vedela sem, da je to tisto pravo.

Del prvotnega konteksta sem spremenila in izbrala pot, na kateri je Avery človek in sprejeta v najbolj elitno univerzo. Njena brezmejna radovednost jo spravlja v težave iz katerih jo Ryon mora reševati.

Želela sem napisati knjigo, kjer ljubezen preživi vse spone in padce, se spoprime z vsem kar pride naproti. Nekaj, za kar sta bila Ryon in Avery ves čas na preizkušnji a njuna ljubezen premaga vse ovire.

Opis: Avery je zaključila zadnji letnik srednje šole in bila sprejeta na prestižno univerzo v Kanadi. S svojo sostanovalko se je udeleževala zasebnih zabav in uživala v študentskem življenju kot še nikoli. Za nameček pa se je spoprijateljila s skrivnostnim študentom, ki se mu ni mogla upreti. S svojimi črnimi očmi je Ryon več kot očarljiv, vendar pa nad njima visi nevidna pregrada. Po vrhu vsega sta začetek novega študijskega leta pretresli dve smrtni nesreči na univerzi. Avery je trdno prepričana, da bo zadevi prišla do dna. Ali ji bo uspelo? Kajti ljubiti pošast se vedno slabo konča za človeka.

Knjigo lahko naročite na mail: tjasa.gasparic@gmail.com

Knjiga je prav tako prispela v Mladinsko Knjigo. Naročite jo lahko preko emke, ali pa jo dobite v njihovih prodajalnah. Zaloga se lahko preveri tukaj: https://www.emka.si/webapp/wcs/stores/servlet/sl/emkasi/polno%C4%8Dna-zvezda-p-9789610705949#

Knjižnica: https://plus.si.cobiss.net/opac7/bib/65526275

Prijetno branje!

Recenzija Bukle: https://www.bukla.si/knjigarna/leposlovje/znanstvenofantasticni-roman/polnocna-zvezda.html

Nočno nebo (Book 2)

Po dolgi poti pisanja mi je ponovno uspelo, da bo ljubezen med Avery in Ryonom znova zlita na papir. Hvala vsem bralcem, ki ste mi pokazali tolikšno podporo, da bo lahko tudi druga knjiga dosegla knjižne police.

Opis: Začelo se je novo šolsko leto. Avery se je vrnila na prestižno univerzo z mislijo, da to leto ne bo tako pestro kot lansko. Prav zabave so bile, poleg študija seveda, vse, za kar je živela lansko leto. Bo letos drugače? Ker v življenju stvari velikokrat ne gredo po načrtu, tudi pri Avery ni bilo nič drugače. Na univerzi jih je presenetil obisk vampirskih vodij, pred katerimi jo je Ryon poskušal obvarovati, a kljub temu se je Avery zaradi svoje radovednosti in vztrajnosti spet znašla v samem središču dogajanja. Vampirji, volkodlaki in duh iz preteklosti bodo Avery in Ryona znova postavili pred izzive. Bo njuna ljubezen preživela? Fantazijsko-ljubezenski roman nam pokaže, kako nepredvidljivo je lahko življenje. Nenehno nas postavlja pred nove in nove odločitve, ki nas spremenijo. Za vedno.

Knjižnice:

https://plus.si.cobiss.net/opac7/bib/88205571

Žarek večnosti (Book 3)

Zgodba Avery in Ryona bo končno dosegla konec (po vsej verjetnosti 😊 ).

Žarek večnosti; kjer se srečajo temačne skrivnosti in mistične legende. Zgodba, ki prepleta brezpogojno ljubezen z raznimi zapleti in nam pokaže, kako nepredvidljivo je lahko življenje.

Opis:

Avery se je po vseh vzponih in padcih uresničila želja – postala je vampirka. Njena večna ljubezen z Ryonom je znova ogrožena, nad njiju se namreč zgrnejo nove nepričakovane sile, ki jih nista predvidela.

Vampirji, volkodlaki in pozabljene skrivnosti ju bodo znova postavili pred težke odločitve. Bosta dočakala srečen konec?

Tokrat bo Avery tista, ki se bo podala v samo središče grožnje in mističnih legend. S svojo iznajdljivostjo bo iz globin prebudila spečo zver in za vedno spremenila vampirski svet. Poskušala bo ubežati smrti in se ji izmuzniti samo zato, da bi se ji znova lahko zazrla naravnost v oči.